miercuri, 1 decembrie 2010

Magazin Free Shop-Galati

miercuri, 1 decembrie 2010
Locatie: Zona Libera

Pongo a mai descoperit un barlog ascuns plin numai de ieftinataturi. Cum ajungi ?
Bagi piciorul in acceleratie spre Laminorul Cristea Nicolae, in capat faci stanga pe o strada  proaspat bombardata si cand ajungi la indicatorul din imagine  inseamna ca esti pe calea cea buna. La intrare trebuie sa ai musai buletinul ca nu au instalat inca scanerul de retina.

Magazinul cu bunataturi aduce din afara cu cooperativele alea satesti de pe vremea lui Ceausescu.


Dar surpriza vine dinauntru, un loc frumos amenajat cu vanzatoare foarte dragute si amabile care m-au impresionat placut. Gasesti parfumerie din abundenta la preturi mult mai mici decat la orice magazin din oras. Culmea, au si testere la raft iar vanzatoarele sunt foarte prompte sa-ti arate marfa.


Pontul e bun daca ai o prietena care merita sa-i faci cadou un parfum de marca de Craciun si vrei sa mai faci ceva economii in portofel. Ei poti sa-i spui ca l-ai luat la pret de "Andrada". Total neindicat este sa o duci in inima barlogului lui Ali-Baba, s-ar putea sa pleci cu portbagajul plin.


Alte ieftinataturi sunt la cafea, dulciuri, bauturi alcoolice, bijuterii si ceasuri de mana.
Un loc  de vizitat neaparat.

4 comentarii:

violeta chiscop

Pe str. Brailei nr. 33, magazinul fiscului care vinde marfuri(extrem de) ieftine din confiscari.
Iti vand si eu un pont(ieftin), in cazul ca nu stiai.

pongo-prin_oras

Ar fi fost culmea sa nu stiu, din pacate acolo nu se gasesc decat cateva cauciucuri uzate confiscate de pe la vreun camion moldovenesc ce transporta tigari, restul marfurilor ieftine se gasesc sus in biroul bugetareselor care mai fac si o micuta contrabanda ca deh, salariu mic, german, doar 8000 de roni adica vreo 2000 de ametiti de euro.

Anonim

helau! unde e magazinul asta? ca eu nu m-am dumerit??

pongo-prin_oras

Bai fratele meu, stii unde este Liceul de Marina ?
O iei pe langa el tinand directia spre Santierul Naval, cand ajungi in capatul strazii vezi ca e o cladire pe care scrie Vama, faci stanga, mergi vreo 200 de metri si dai de indicatoarele din imagine, faci dreapta si apoi iar dreapta. Sper sa-ti fie de ajutor.

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates. Downloaded from Beta Templates.