duminică, 3 iulie 2011

Adevarul despre transportul Galati-Braila Carrefour

duminică, 3 iulie 2011

Cu totii am aflat ca exista o cursa gratuita intre Galati si Carrefour Braila care circula din ora in ora cu plecare de undeva de la Stadionul Dunarea.
Adevarul este ca trebuie sa va inarmati cu multa rabdare, obraz gros, o sacosa cu obiecte contondente si multa, multa flegma pentru a putea sa urcati in masina.
Masina nu pleaca de la Stadionul Dunarea ci chiar de langa Mc Donalds latura cu servire de la geam pentru cei care vin cu masinile (vezi foto)


Programul nu este afisat loco dar unele site-uri indica ore fixe de plecare gen 10:00; 11:00...
Nu va incredeti, cand am sosit eu tocmai pleca cursa si era 10:50.
Locul unde trage masina( in jur de si 25 sau si jumate) poate fi usor de dedus dupa gramada dezordonata de oameni care stau in picioare.
  Trebuie sa veniti cu vreo 2-3 ore inainte deoarece oricum veti pierde vreo 2 curse. Le veti pierde din cauza ca masina are doar 14 locuri iar soferul nu pleaca pana nu coboara toti cei care sunt umplutura, adica cei care au loc in picioare. Soferul nu pleaca decat cu un numar de calatori egal cu numarul de locuri al masinii.            Atentie, asta nu se specifica nicaieri, trebuie sa aveti buletinul de identitate la voi,
veti fi controlati de sofer. Probabil ca sa nu fiti teroristi si sa aruncati Carrefour-ul in aer.
  Nu exista nicio ordine japoneza sau germana de urcare in masina dupa cum a sosit fiecare, nu, e aceeasi regula romaneasca, cine soseste ultimul se baga in fata cu nesimtire, pensionarii navalesc ca in autobuze cautand locuri cu disperarea camilei care vede apa in desert iar cei mai puternici ii imping si izbesc pe ceilalti de peretii masinii.
  Cele doua blonde de maxim 18 ani care venisera ultimele


s-au aruncat primele in masina mai sa rupa manerul de la usa. Pensionarii, vadit surprinsi de atacul blondelor, au contraatacat in secunda urmatoare cu maraituri guturale si dand din maini precum caracatitele ca nimeni sa nu se poata strecura pe langa ei pe o raza de 2 metri. Cativa pustani care se duceau si ei sa vada primul lor film 3D din viata au apucat sa se urce si ei iar cel care era primul venit, un tip destul de musculos ramasese in picioare. Bietul om a incercat sa le explice blondelor ca ultimii trebuie sa coboare si sa lase locul celor care erau veniti de cateva ore in statie, nimic, blondele cu doi neuroni sustineau sus si tare ca ele trebuie sa ajunga la Braila si sa coboare pensionarii. Omul a inceput sa intrebe daca trebuie sa foloseasca violenta si cu ocazia asta mi-am dat seama de ce dricul ala negru era asezat strategic chiar  langa masina dar blondele impasibile pareau a spune ca poti sa ne rupi si capurile, nu e un organ vital pentru noi. Pacat ca a trebuit sa cobor, eram unul dintre cei care au reusit fara loc, pentru ca tare eram curios daca se lasa cu sange de blonda.

Un transport dezgustator care te face sa retraiesti senzatiile tari din anii '70.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates. Downloaded from Beta Templates.