sâmbătă, 2 iulie 2011

Trattoria Alfredo-fast-food-erie libaneza si italiana.

sâmbătă, 2 iulie 2011

Locatie: in capatul de sus al Vadului Gamulea

Vestitul Tractor al lui Alfredo s-a mutat de ceva timp din Domneasca intr-o locatie mult mai discreta. Pentru necunoscatori, aici era "Taverna".
Intrarea da direct intr-o sala de zici ca-i han, inalta, boltita cu grinzi de lemn

 In lateral, daca urci niste scari, este un alt salonas ascuns discret



In capat de tot gasesti faimoasa terasa cu pruni care era de pe timpul Tavernei si care nu numai ca s-a pastrat dar s-a mai si modernizat pastrand aerul natural.


Din start trebuie precizat ca prezentarile bucatelor din meniu sunt neconforme cu realitatea. Daca in poza sunt 14 sarmale, in realitate veti primi doar 5, daca humusul cu carne de berbecut este prezentat ca ceva de pe la ospetele lui Alexandru cel Mare cu bucati masive de carne, in realitate veti primi doar vreo 50 de grame de carne tocata de berbec. Nu va puteti supara deoarece ospataritele va vor spune din start care sunt diferentele.Lucru de apreciat de altfel.
Felurile de mancare libaneze sunt deosebite de tot ceea ce ati gustat pana acum. Daca nu ati mai mancat libanez prin Bucuresti , pe undeva pe la Mall Plaza, e bine. Altfel va veti da seama ca gustul si calitatea mancarurilor este submediocra pentru aceleasi preturi practicate la Bucuresti. Lipia libaneza de la Galati nu are nicio legatura cu cea din capitala, efectiv este diferenta dintre o chifla si un cozonac. Totusi merita incercat in ideea de a manca si altceva.

Humus cu muguri de pin- pot manca 2 persoane desi portia e mica, pret 10,6 lei.


Foietaj cu branza si menta, 5 bucati, foarte gustose, pret bun-8,6 lei.

 Lasagna-slabuta, cu carne tocata, pret cam mare-16,7 lei.

In concluzie, un loc discret, dragut, linistit care serveste fast-food-uri in asteptarea bucatarului care era pe Domneasca.

PS: e bine sa aveti bani potriviti intrucat nu vi se va aduce restul niciodata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates. Downloaded from Beta Templates.