duminică, 28 februarie 2010

Panoramic Pabaria (2)

duminică, 28 februarie 2010
Galati- pizzeria Panoramic Pabaria

Cum Pongo nu are voie sa iasa din casa dupa ora 20, am ajuns la Panoramic precum pensionarii, in jurul pranzului, tocmai la timp sa ne incadram in atmosfera de martisor anticipat bogat ornata cu o multime de babute aflate in pragul pensionarii.
Cum nu era niciun decolteu in care sa-mi arunc ochii a trebuit sa fac iarasi inventarul partilor negative din Panoramic:



- Primul obiect pe care mi-a poposit privirea a fost shield-ul din capatul grilajului care statea atarnat in unghiul cel mai inestetic posibil:
 Apoi am constatat surprins ca locatia restaurantului se intinde pe 2 fusuri orare intrucat ceasurile de mai jos aratau 2 ore diferite, ceea ce explica intr-un fel viteza de melc a ospatarilor, cand se duc la bucatarie au alt fus orar.
 
Iluminatul era iarasi lipsa la etaj, dar a fost activat brusc la aparitia patronului, ca si data trecuta. Cred ca poarta vreun cip ceva care activeaza iluminatul. Nu stiu cum il cheama dar de-acum am sa-i spun Omul care aduce lumina.
Luciul de inox al linguritei de capuccino e doar o amintire, m-am uitat sa vad anul de fabricatie ca sigur e de pe timpul lui Lenin, nici in armata nu aveam lingurile atat  de uzate si doar le frecam cu nisip.

Trebuie totusi sa remarc ca au un capuccino vienez foarte bun, zahar brun, chelnerita draguta...

Update 28 august 2010:
Intre timp au deschis si terasa desi scarile au ramas aceleasi ca dupa bombardament.




 Negativ:
-Alegerea sticlei imprejmuitoare a fost destul de neinspirata intrucat necesita spalare zilnica ceea ce evident ca nu se intampla. Astfel, in timp ce mananci poti admira linistit gainatul fleostit acum vreo 2 saptamani de pasarile nesimtite direct pe geamul de langa tine.
-Fata de masa nu exista. Pana si comunistii intindeau un ziar pe masa dar aici nimic, mananci direct pe plasticul mesei.
-Chelnerii au aceleasi metehne, comanda, o ciorba de burta, afost adusa dupa nu mai putin de o ora si jumatate. Asta dupa ce mai inainte fusese adusa gresit o ciorba de vita.

Pozitiv:
 -Toaleta este extraordinar de curata si de bine dotata.

1 comentarii:

Anonim

bai pongo m-ai spart cu criticile.deci nu ai avut curaj sa recunosti ca tu nu iesi seara in oras si gata iar arunci vina pe mine.pensionarule
ps- in combinatul ala muncesc doar pensionari care ies in oras pina in ora 16 max 17 si asta asa de sarbatori in rest netul si tv sa traiasca,viata de hodorogi hahahahahahah

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates. Downloaded from Beta Templates.