duminică, 17 ianuarie 2010

Panoramic Pabaria-Under Construction

duminică, 17 ianuarie 2010
Pe locul unde era frumoasa terasa Panoramic, dupa vreo 2 ani de constructii a rasarit o cladire odioasa zic eu dupa aspect, colorit si material. Este noul restaurant cu terasa Panoramic botezat pompos Pabaria, adica un loc cald, familial dupa cum spune revista "Zile si Nopti" fara a se putea confirma de vreo definitie de pe internet. Sincer, mie mi se pare un loc amorf si rece.


Deschis in graba inca din ianuarie 2010 pentru a mai recupera din cheltuieli, localul nu are inca terasa definitivata dar dupa aspectul constructiei promite a fi cea mai frumoasa terasa de la Dunare.
Scarile de la intrare sunt inca in faza de beton turnat
Iar cele de interior promit cascadorii pe masura cantitatii de alcool ingurgitat, bauturile alcoolice avand probabil si din aceasta cauza preturi prohibitive. Mana curenta lipseste cu desavarsire punandu-ne o intrebare de bun simt  referitor la cine a dat autorizare de functionare acestui loc.
La etaj atmosfera este sumbra, intunecata si rece fiind neintamplator destinata pentru fumatori. Geamurile inalte nu au perdele, pe jos niciun covor doar gresie maron si rece, scaunele niste kitchuri grotesti asortate cu tavanul pictat in culori maronii de mort sau tutun, dupa gust sau interpretari.
Fauna cuprinde femei trecute rid cu rid de o anumita varsta neinteresanta precum si copilandre aduse la impresiune.





In prim planul de mai sus se observa efectele lasarii de fumat ale lui Pongo iar mai jos o familie tipic romaneasca in care jmecherul carpatin isi aduce fiica de 3 ani la restaurant si ii sufla fumul de la tigara fix in nas intr-un elan educativ carpato-danubiano-pontic sub privirea condescendenta a nevestei din dotare.


Singurul lucru pozitiv ramas la acest restaurant este pizza, imensa si la fel de buna ca inainte impreuna cu sosurile iuti celebre de odinioara.Preturile in jur de 14 lei, adica mai mult decat accesibile.

La etaj locul era foarte intunecat si doar aparitia patronului a determinat aprinderea iluminatului, factura de energie electrica fiind probabil prea greu de suportat.
Chelnerii sunt foarte inceti fiind genul carora trebuie sa le repeti de doua ori comanda pentru a pricepe o data.
Seara dupa ora 20, vineri si sambata, am inteles de la Pongo ca este jazz live. Acum erau doar instrumentele orchestrei, parasite si acoperite intr-un colt intunecat si trist.
Poate ca pana incepe vara patronul va face retusurile necesare.


4 comentarii:

violeta chiscop

Ca lipsesc perdele , covoare , imi pare foarte putin important , dar scara aceea fara balustrada poate da multe idei unora.De mult nu m-a speriat ceva mai rau.Daca m-ar invita cineva acolo , as fi convinsa ca are de gand sa ma asasineze.

violeta chiscop

Cel mai mult imi place vizorul , adica vezi din apartamentul blogului tau cine a mai postat si cand. Nu stiu cum se numeste si i-am spus vizor .Imi doresc si eu unul(la purtator) sa vad din afara usii inauntru locuintei unde sun.
S-ar chema astfel: vizor pentru vizitator.

violeta chiscop

..si daca m-as declara pe loc tiganca ?
ca sa ma inregistreze dispozitivul care numara vizitatorii dupa nationalitatea lor

Anonim

Oricum am inteles ca ospatarii sunt foarte prost platiti aici la Panoramic Pabaria , deoarece patronul trebuie sa-si termine terasa, nivelul 2 care si acum este in faza de moluz sa puna balustrada la scarii etc....plus ca mai vrea si banii la ciorap si te intreb pe tine cum ai vrea sa fie ospatarii ...receptivi?pai lucreaza asa cum sunt platiti ,sunt vreo 2 ospatari care sunt dedicati locului si aia ce se mai agita ca in rest isi cam vad de ale lor

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates. Downloaded from Beta Templates.