vineri, 14 ianuarie 2011

Buddha Bar( Cool cafe)-Braila

vineri, 14 ianuarie 2011

Locatie: Strada Calarasi nr.57, etaj 1.

Nu pot decat sa admir ambientul de la Cool Cafe din Braila in concept Buddha-Bar din Paris.
De fapt toti pongolezii ce-au aterizat ieri aici au fost placut impresionati. Ambient intim, lumini discrete de cerea Pongo lumanarea de la chelner ca sa poata citi meniul, canapele confortabile, incalzire proprie, tapet cu paiete, chelner foarte serviabil, preturi excelente, meniu variat, au atat bauturi, cafele cat si mancare, intr-un cuvant totul este super.





Preturile sunt neasteptat de decente pentru o astfel de locatie, astfel o cafea
variaza intre 5 si 10 lei, noi am luat caffee jamaica la 10 lei si pot spune ca era facuta ca la carte, exact de fierbinte si gustoasa cat trebuie.
Coniac gasiti chiar si la 4 lei (50ml), berea 5-6 lei, pizza 12-14 lei, au pana si friptura si vin la carafa, culmea la 10 lei litrul. Daca baietii astia o tin tot asa cu siguranta vor eclipsa tot ce este in Galati.




Daca ar fi sa reprosez ceva acestui loc, dar sigur este loc de imbunatatire pana sosim data viitoare, atunci trebuie sa spun ca in materie de muzica si sonorizare acest loc merita niste scule profesionale si neaparat muzica de gen Buddha-Bar. Cu siguranta patronul va gasi vreun pustan brailean care sa arate ce stie in materie de muzica.



Nu putem sa nu remarcam holul cu treptele care duc catre restaurant , excelent amenajat cu statuete din lemn intr-un cadru de lumina albastruie.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates. Downloaded from Beta Templates.