sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Restaurant Mercur-Galati

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Locatie: str.Portului nr.23, fost Clubul Marinarilor.


Daca vreti un restaurant discret, modern, curat, putin cunoscut de marea multime a galatenilor, cu preturi foarte atragatoare, mancaruri alese si ospatari de inalta tinuta profesionala atunci e bine sa vizitati "Restaurantul Mercur" din cadrul hotelului cu acelasi nume.
Cum intrati in hotel faceti dreapta apoi stanga si vedeti restaurantul.




Restaurantul este asezat in doua trepte, foarte modern, parchet nou, aer conditionat profesional in tavan,


terasa de vara cu iaz observabila in fundal, geamuri care se deschid spre terasa, vara trebuie sa fie o minunatie. Peretii sunt amplu decorati cu tablouri fapt ce creeaza o atmosfera familiara.
Preturile sunt absolut convenabile cu iz de incredibil, adica am luat supa crema de ciuperci cu piper la doar 4,5 lei


Foarte gustoasa si foarte fierbinte, adica asa cum imi place mie sa fie o supa sau o ciorba, insotita de un bol de crutoane excelent prajite.
Alti pongolezi au luat ciorba de purcelus sau supa crema de rosii( 4 lei) in meniu existand chiar si supa crema de morcovi la... hai ca e culmea, doar 3,5 lei, toate naturale, nu din pachetele. Pe gustatelea si jur chiar si pe rosu. :)


Servetelele de hartie sunt din abundenta fiind prezent si vechiul si tot mai rarul servet din panza specific restaurantelor cu staif. La capitolul scobitori iarasi nu trebuie sa va faceti griji, sigilate si fara de numar.
Ospatarul extrem de serviabil si bun profesionist, daca ne aude cineva, dati-i o marire de salariu, merita.
Am fost serviti cu painea casei care ghiciti, este cu nuca, o minunatie, nu mai intalniti asa ceva in Galati.


Restaurantul are si orchestra care poate fi ascultata in weekend, cu precadere vinerea seara adica dupa ora 19.


La plecare nu am putut sa nu admiram decoratorul hotelului intr-un ambient stanca, sticla,  natura tomnatica...


In concluzie, un loc in care trebuie sa revii neaparat.

4 comentarii:

violeta chiscop

Atentionarea(justa)ca mai trebuie sa notez ceva pe blog mi-a adus un gram de inspiratie ca atunci cand te tezesti cu musafiri neasteptati, n-ai mare lucru prin frigider, insa pana la urma reusesti sa improvizezi ceva si sa nu te faci chiar de ras.

violeta chiscop

trezesti...

violeta chiscop

cred ca esti special angajat(platit)de cineva sa degusti cafele, bauturi,mancaruri alese prin baruri si restaurante, intr-o actiune secreta de testare a gustului public
adica esti degustator sub acoperire

violeta chiscop

..data viitoare cere-le consomme cu profiterol...nu, nu e un desert, e un fel de ciorba cu crutoane

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates. Downloaded from Beta Templates.