marți, 11 ianuarie 2011

Cafe Boheme-Galati

marți, 11 ianuarie 2011

Locatie: str. Brailei, vizavi de banci

E o casa veche, chiar langa shaormerie, unde s-au amenajat doua camere pentru cafenea. La intrare constati ca lipsesc cateva bucati serioase din mozaicul treptelor. In camera din stanga sunt doua mese cu doua canapele verzi iar in dreapta vreo opt mese cu fotolii.




 
Interior cu design placut iar daca vrei sa stii unde sunt banii tai ai si panorama adecvata adica spre banci. Totusi mie locul mi s-a parut rece.


Preturile sunt cam exagerate atat pentru cafea cat si pentru bauturi alcoolice si sunt exprimate de obicei la 30 ml.Adica, un cafe lungo are doar 40 ml la 6 ron, altele parca sunt cafe machiato, adica au 30 ml. Am incercat latte machiato, 7,5 lei dar nu pretul era problema lui ci faptul ca mi-a fost adus aproape rece. Ma rog, un loc dragut dar nerecomandat pensionarilor galateni aflati mereu in cautarea de locuri noi, calde si pline de oferte si distractii ieftine. :)

2 comentarii:

Anonim

esti penibil...alcool la 30 de ml nu gasesti nicaieri, doar berea este la 33 ml, "cunoscatorule". scrii numai tampenii...daca incerci sa promovezi sau sa strici imaginea unei locatii, nu ai nici o treaba cu asa ceva. apuca-te de altceva, tataie!

pongo-prin_oras

Tinere bavarez, trebuie sa fii un pic mai atent cand citesti meniurile, atat bautura cat si cafeaua sunt dupa caz exprimate la 30 de ml iar in cazul unor bauturi scumpe chiar si la 20 de ml.
Optservi ca nu am spus ca nu esti iesit din casa si stai numai in fata calculatorului jucand FIFA 2011, daca ai spus ca stii de bere, atentie, la 330 de ml, cred ca esti de acord ca nu exista bere la 33 de ml, inseamna ca esti un adolescent care a mai iesit prin oras. Este ca am dreptate ?

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates. Downloaded from Beta Templates.