duminică, 6 septembrie 2009

Malnas

duminică, 6 septembrie 2009
Locatie:pe faleza.
Carte de vizita:

Ajunsi la Malnas am fost intampinati dupa obiceiul pamantului romanesc. Adicatelea cu mese stropite din belsug de ploaia ce se abatuse vreo 5 minute cu ceva timp in urma. Nimeni din personalul restaurantului nu parea a fi remarcat faptul ca nu aveai cum sa te asezi la masa fiind prea preocupati probabil de vreun campionat de solitair tovarasesc, asa ca Pongo a trebuit sa le comunice prin viu grai acest lucru. Masa a fost stearsa intr-un tarziu de un baietas inarmat cu o carpa imitatie de Vileda.
Faptul ca restaurantul nu pare a avea vreun stapan prin preajma si ca angajatii fac ce vor, il demonstreaza imaginea de mai jos unde in spatele lui Pongo se vede un angajat care trage de o franghie setca ascunsa cu grija langa podetul de trecere. Deh, pe afacerea patronului romanasii isi dezvolta si propria afacere, in fond au suficient timp daca nu este nimeni care sa-i puna la treaba.

Vizavi, la restaurantul Summertime, alte angajate tin sa confirme, tolanite in scaun la umbra copacilor, ce bine e sa lucrezi la patron roman, ca de erau la patron strain trebuiau sa scrie ce fac din 5 in 5 minute.

Din meniu:

Hamsii-8 lei portia mica

Fata de hamsiile de la Summertime portia este cu mult mai mica dar pestii sunt prajiti in faina si malai. Mujdeiul de usturoi il platesti separat 2 lei.

Pro:
-Locul e frumos, racoros, peisaj aparte. Nu te plictisesti.

Contra:
-Chelnerita a adus de 2 ori berea fara sa aiba desfacatorul la ea. Plus ca avea niste palme atat de mari incat ziceai ca e sora cu Frankenstein. La o unghie consuma o sticla intreaga de oja cu siguranta. De fapt, sigur isi facea unghiile cu trafaletul.
-Servetele si scobitori trebuie sa-ti aduci de acasa. O fi criza dar nici chiar asa, singurele servetele au fost cele pe care s-au pus tacamurile iar scobitori am zarit doar vreo cateva aruncate sub masa, probabil in speranta ca vor fi numai cliente cu fusta scurta obligate sa se aplece, spre deliciul chelnerilor.
-Chelnerii total neatenti, era necesar un fluier ca sa ii chemi.
-Patron total neimplicat in administrarea afacerii.

1 comentarii:

violeta chiscop

Am apreciat toate postarile cu "interesant" , desi eu n-am calatorit peste mari si tari , eu nu stiu sa admonestez chelneri pentru servicii oricat de proaste , mai degraba le gasesc circumstante atenuante.

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates. Downloaded from Beta Templates.