joi, 24 decembrie 2009

Asteptare

joi, 24 decembrie 2009


Policlinica Spital Sf. Andrei Galati 

Ca sistemul sanitar public din Romania e la pamant, o auzisem, dar de cand am nevoie de serviciile lui, nu contenesc sa ma minunez aproape zi de zi.
Daca ajungi la etajul 3 al policlinicii galatene mai sus amintite in vederea prelungirii concediului medical la comisie, ai ocazia sa astepti aproape o ora in minunata sala de asteptare situata pe stanga cum urci.



La starea in care se afla bancile de asteptare se poate spune ca daca n-ai venit  rupt in cur, la plecare vei fi sigur. La propriu.


In milostivenia lor, zeii nostri numiti impropriu medici, au hotarat ca poporul are libertatea de a alege totusi, rupti in cur sau rupti in spate ?
Dupa cum va place.

Si ca sa nu zici ca ai plecat cu mana goala de la doctor, s-au gandit ei sa iei macar o otita de la geamul din spatele bancii de asteptare, care nu se inchide neam si a carui etanseitate presupune pierderea pisicii.
Bai fratilor, o fi saracie in toata tara dar asta se numeste lene crasa si asa cum va gospodariti la servici asa sunteti si acasa iar tara asta nu se va schimba niciodata cu oameni indolenti ca voi.

 
Domnilor de la sindicat, se presupune ca reprezentati talpa sistemului sanitar dar aveti sediul tot in acesta sala de asteptare, dumneavoastra nu va e rusine sau solidaritatea afisata se refera  la cea cu jegul ?

Coborand la parterul policlinicii sa nu credeti ca situatia e alta.Nu. Jegul si nesimtirea la adresa contribuabilului e aceeasi peste tot.



O singura intrebare se naste in plus fata de etajul 3, scaunele acelea antice, luate probabil de la gunoi si sigur nedezinfectate, au uneori doar 3 picioare. Sunt ele concepute special pentru infirmi sau infirmitatea creierului vostru nu a gasit un amarat de sudor sa faca ce trebuie ?



Dupa colt aceeasi problema, semn ca situatia scaunelor schioape este cronica deja pentru spitalul galatean.



Doctorasi si asistente, somn usor, viitor de aur sana noastra are !



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates. Downloaded from Beta Templates.