sâmbătă, 17 octombrie 2009

Medimage-RMN Galati

sâmbătă, 17 octombrie 2009
Locatie: prin niste coclauri, chiar daca esti galatean get-beget ai dificultati sa ajungi aici fara GPS. Si ala de ultima ora cu hartile actualizate la zi. Strada, daca foloseste cuiva, este Anul Revolutiei 1848 nr.50. Necunoscuta chiar si pentru cei care locuiesc pe ea.

Pret: 500 de lei

Daca vrei urgent vei fi programat peste 2 zile, asta din cauza ca celelalte judete de prin imprejurimi, Braila, Vaslui, Vrancea, nu au realizat inca minunile acestei descoperiri tehnologice si in consecinta trimit bolnavii lor tot aici.


Fauna:
Pacientii erau de 2 categorii.
Trecuti de 70 de ani si pe care probabil rudele ii aduceau in speranta unui bombardament magnetic final, fara urme de violenta, precum vestita carte de telefon a militiei.
Netrecuti de 7 ani. Copii care probabil refuzau sa pape ciorbita si atunci erau speriati cu vine RMN-ul.
Sincer, in afara de mine nu parea sa sufere nimeni, toti pareau a fi venit pe motiv de socializare.
Personalul: usor gretos, nepregatit din punct de vedere al detaliilor tehnice si usor depasit in a face fata situatiei in caz de aglomeratie.(Eram invitat sa ies cand nici nu-mi venise taxiul, probabil  sa iau loc pe bordura din fata cladirii).



Numar locuri asteptare: 5 scaune+1 coltar din piele(3 locuri)-insuficient


Cabina de  schimb: aici gasesti halate pe toate dimensiunile, curate si papuci de plastic.

Probleme:

Desi aparatul este de tip deschis, a se intelege asta doar pe laterale, inaltimea de lucru a magnetului este destul de mica. Asta inseamna ca daca ai cutia toracica mai mare nu vei incapea deoarece mai trebuie atasata o pernuta magnetica peste coaste si care are o inaltime proprie de 4cm. RMN-ul se poate face doar daca ai pana in 93 de Kg Si nu ai facut caiac, rugby, K1, haltere, culturism, etc. De asemenea daca esti femeie si ai indraznit sa ai sani ceva mai mari decat omoplatii, renunta, nu vei incapea.
Asistenta a incercat saraca sa apese perna magnetica, sa se urce cu picioarele, sa se arunce cu fundul, saritura din luna, saritura din pod si saritura-n beci...inutil. Se stie ca oasele coastelor au  o rezistenta iesita din comun. Pana la urma am inteles de ce Demy Moore a facut operatie sa-si scoata ultimele 2 coaste, nu incapea la RMN.

Final: mi s-a spus ca nu voi putea face niciodata RMN in Romania deoarece acest aparat este cel mai mare si mai modern si altul nu exista. Sa incerc in Austria unde a fost Basescu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates. Downloaded from Beta Templates.