joi, 15 octombrie 2009

Ochelari 3D anaglyph (green-magenta)

joi, 15 octombrie 2009

Filme 3D

Mi-au sosit ochelarii 3D anaglyph (green-magenta) comandati de Pongo de pe site-ul Okazii.ro. Comandati deoarece in magazine nu se gasesc. E un mod nou de vizionare a filmelor care te entuziasmeaza. Personajele au o adancime de vreo 20 de cm in ecran, subtitrarea adaugata in limba romana aratandu-ti marginea ecranului.
Bai Pongo, iti ia vreo 2 minute ca sa iti adaptezi ochii, ca la prima vedere ai impresia ca privesti cas. Ochelarii sunt cu rame de carton, lentila e din celofan colorat si parca ar fi trebuit sa aiba ramele mai lungi deoarece vin la limita mai ales daca mai porti si ochelari de vedere. Dar pentru inceput e ok, mai ales la pretul asta de 8 lei perechea. Deocamdata am vazut cateva secvente derulate din filmul "My bloody Valentine 3D" varianta lui Saphire. Acum trag  "Journey.To.The.Center.Of.The.Earth.3D.DVDRip.XViD-PUKKA" si am sa-ti spun cum se vede.

OK, am vazut cateva secvente si din "Calatorie spre centrul Pamantului" si vreau  sa-ti spun ca sunt si obiecte care ies din ecran cam vreo 4cm.Cand arunca Brendan Fraser cu statuieta ai senzatia sa te feresti sa nu-ti vina in cap.
E cool man, trebuie sa-ti iei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates. Downloaded from Beta Templates.